L’Ajuntament de Sarrià de Ter confia en aprovar el pla d’igualtat el novembre

L’Ajuntament de Sarrià de Ter va començar a redactar fa mesos el pla d’igualtat, un document necessari i obligatori per al consistori i que a dia d’avui encara no es té. De fet, s’havia de redactar i executar el 2019 però no es va arribar a dur a terme i ara, amb l’entrada del nou govern del PAS i el PSC, s’ha reactivat.

De fet, l’àrea d’Igualtat pretén comptar amb el pla acabat i aprovat a mitjans o finals de novembre. La regidora d’Igualtat i Feminisme de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Marta Bussó, explica durant una entrevista a Ràdio Sarrià que l’aprovació del pla és “urgent” i confia en tenir-la el mes vinent.

Per a redactar-lo, s’han fet enquestes als treballadors i regidors de l’Ajuntament de Sarrià de Ter. Marta Bussó afegeix que el consistori no té pla d’igualtat tot i encarregar-lo a una empresa externa durant el mandat passat, però el procés va quedar aturat i no es va reprendre.

El pla d’igualtat permetrà a l’Ajuntament sol·licitar i optar a subvencions atorgades pel Consell Comarcal del Gironès o la Diputació de Girona, entre d’altres.