Poble Actiu Sarrià de Ter mostra el seu suport al poble palestí

Poble Actiu Sarrià de Ter, el principal partit del govern de Sarrià i guanyador de les eleccions municipals, va mostrar la seva postura contrària a l’actuació de l’exèrcit d’Israel a la franja de Gaza. Alguns dels seus membres van participar a la manifestació d’ahir a la plaça del Vi de Girona, davant de l’ajuntament de la ciutat.

El PAS mostra així el seu suport al poble palestí així com les més de tres-centes persones que es van reunir durant el vespre d’ahir a Girona. La concentració va ser convocada per la delegació a Girona de la Coordinadora Prou Complicitat amb Israel, qui també va anunciar concentracions avui a Olot i a la Bisbal d’Empordà, i demà a Blanes.

Els assistents van denunciar el “genocidi a Gaza” i van exigir un boicot a Israel també a nivell gironí, com és el cas del Festival de Cinema de Girona, amb “patrocini de l’Ambaixada d’Israel”. La manifestació va comptar amb banderes de Palestina entre els concentrats i una d’aquestes, de grans dimensions, va acabar penjada al balcó de l’Ajuntament.

Pel que fa als integrants el PAS, es van unir a les demandes dels assistents a la concentració i reiteren que estan al costat del poble palestí.

 

Imatge: Poble Actiu Sarrià de Ter