L’Ajuntament de Sarrià de Ter ajorna l’aprovació del pressupost per petició de la Diputació de Girona

L’Ajuntament de Sarrià de Ter va celebrar ahir el ple municipal ordinari del mes de novembre amb l’aprovació de tots els punts de l’ordre del dia, la majoria per unanimitat. Un dels punts que s’havia de votar era la proposta de pressupost municipal del 2024, però es va ajornar per petició de la Diputació de Girona.

L’ens supramunicipal està redactant el pla de sanejament per l’Ajuntament de Sarrià, degut a la seva delicada situació econòmica i l’alt deute amb el que compten. L’alcalde del municipi, Isaac Ramió, explica durant el ple d’ahir que la votació del pressupost s’ajorna i es tractarà el mes de desembre.

La Diputació de Girona va recomanar al consistori no aprovar el pressupost fins que no s’hagi completat el pla de sanejament. Isaac Ramió afegeix que la proposta de pressupost s’haurà d’adaptar al pla redactat per la diputació abans de passar-lo pel ple municipal i aprovar-lo.

A banda del pressupost, també es va ajornar la votació de les bases d’execució i la plantilla municipal de l’exercici 2024.