El govern de Sarrià de Ter prepara canvis en la plantilla municipal del 2024

L’Ajuntament de Sarrià de Ter votarà dimarts de la setmana vinent a través del ple la proposta de plantilla municipal del 2024, així com el pressupost i les bases d’execució. El govern assegura que hi haurà canvis en la confecció de la plantilla, però aquests no seran de gran importància.

Durant aquest 2023 hi ha hagut algunes jubilacions i baixes de personal de l’Ajuntament i, per tant, la plantilla comptarà amb modificacions. L’alcalde de Sarrià de Ter, Isaac Ramió, apunta que algunes places no es substituiran i seran amortitzades, fet que ajudarà també a recuperar la normalitat econòmica del consistori.

Així i tot, també es crearan algunes places noves i es recolliran baixes dutes a terme durant aquest 2023. Isaac Ramió explica durant una entrevista a l’Alcalde respon, de Ràdio Sarrià, que hi haurà canvis a la plantilla del 2024 respecte l’any anterior, però no seran substancials.

La celebració del ple de dimarts, quan es votarà la plantilla municipal, serà a dos quarts de vuit del vespre i es podrà seguir en directe per Ràdio Sarrià.