Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Sarrià de Ter afronta el 2024 com l’any de recuperació econòmica de l’Ajuntament

Sarrià de Ter afronta el 2024 com l’any de recuperació econòmica de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Sarrià de Ter ha viscut un 2023 de canvis importants amb l’entrada del PAS i el PSC a l’equip de govern després de les eleccions municipals. Després dels primers mesos al capdavant i de l’anunci de la situació econòmica complicada que viu el consistori, des del govern apunten al 2024 per a recuperar l’estabilitat financera.

Així i tot, la primera meitat de l’any vinent serà un seguiment d’aquesta part final del 2023, amb un pressupost molt ajustat. La regidora d’Hisenda i Recursos Humans de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Marta Bussó, reconeixia fa unes setmanes a Ràdio Sarrià que preveu entrar en un funcionament “normal” a finals del 2024.

El pressupost d’aquest 2024 s’aprovarà dimarts en el ple després d’implantar les recomanacions de la Diputació. Marta Bussó explica que la població entén la situació econòmica de l’Ajuntament però confia que, quan aquesta situació els afecti directament, la comprensió encara es mantingui.

En el ple també s’aprovaran les bases d’execució i la plantilla municipal de l’exercici 2024 de l’Ajuntament de Sarrià de Ter.