Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L’Ajuntament de Sarrià de Ter acomiada el 2023 amb l’últim ple de l’any

L’Ajuntament de Sarrià de Ter acomiada el 2023 amb l’últim ple de l’any

L’Ajuntament de Sarrià de Ter posarà aquest vespre de dimarts el punt i final al 2023 amb l’últim ple municipal de l’any, que servirà per aprovar el pressupost del 2024. La intenció de l’equip de govern era votar el document el novembre, però la Diputació va recomanar ajornar-la per dur-hi a terme algunes modificacions.

De fet, l’equip de govern ja havia presentat la proposta als partits de l’oposició i comptava amb la validació de l’assemblea del PAS. L’alcalde de Sarrià de Ter, Isaac Ramió, explica que van tenir una reunió amb la Diputació el mateix dia del ple i van haver d’ajornar la votació per recomanació de l’ens supramunicipal.

La Diputació és l’encarregada de dur a terme el pla de sanejament de l’Ajuntament de Sarrià, per tal de revertir la situació econòmica del consistori. Isaac Ramió afegeix durant una entrevista a Ràdio Sarrià que les recomanacions s’han incorporat al pressupost del 2024 que es votarà avui.

A banda del pressupost, també es votaran les bases d’execució i la plantilla municipal de l’any vinent, amb alguns canvis respecte la del 2023. Són declaracions d’Isaac Ramió.

El ple es celebrarà a partir de dos quarts de vuit del vespre i es podrà seguir en directe per Ràdio Sarrià.