Ibis compra l’hotel Nord Gironí de Sarrià de Ter

L’hotel Nord Gironí ja té nou propietari. Es tracta de l’empresa hotelera Ibis, nascuda a Burdeus durant la dècada dels setanta i amb una gran experiència en el sector. L’Ajuntament de Sarrià de Ter va anunciar fa setmanes que s’estava ultimant la compra de l’edifici i ahir es va fer públic el nom de la companyia.

Ibis compta amb diversos hotels arreu del país, un d’ells situat al voltant de l’Hospital Josep Trueta, a Girona. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, creu que l’empresa és adient per a la reforma i reobertura de l’hotel Nord Gironí, per la seva experiència en el món hoteler i el funcionament de la companyia.

La intenció de l’Ajuntament és dinamitzar el tram del poble que envolta el carrer Major, també amb l’obertura fa uns mesos del nou restaurant “A 4 mans” a la ubicació de l’antic Can Veí. Per aquest motiu, des del consistori van incentivar la compra de l’hotel que s’ha acabat culminant. Són declaracions de Narcís Fajula.

La previsió és que l’hotel Nord Gironí pugui reprendre l’activitat, després d’una dècada tancat, a partir de l’any vinent, quan s’hagin acabat totes les obres de reforma i millora de les instal·lacions.

 

Imatge: Ibis