Sarrià de Ter demana que l’entrada de CATSA sigui “urgent”

Els Ajuntaments de Girona, Salt i Sarrià de Ter continuen ultimant els detalls perquè Cicle de l’Aigua del Ter SA agafi el relleu de la gestió del servei d’aigua potable. La nova empresa supramunicipal hauria d’entrar en funcionament aquests dies, però els tràmits es podrien acabar allargant fins al gener.

L’Ajuntament de Girona és la gestora momentània del servei als tres municipis, a l’espera que CATSA agafi el relleu. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, creu que el procés és “urgent” i que s’hauria de completar abans d’acabar l’any, tal com estava previst en un primer moment.

Així i tot, des de l’equip de govern de Sarrià de Ter temen que es pugui acabar allargant més del compte. Narcís Fajula recorda que la gestió provisional de l’Ajuntament de Girona no havia de durar més d’un mes i mig, però es podria estirar per temes “burocràtics, tècnics i jurídics”.

L’Ajuntament de Salt va aprovar ahir al ple municipal una pròrroga del conveni de col·laboració interadministrativa per a la regulació transitòria del servei d’abastament i distribució d’aigua potable als municipis del sistema de Girona.