Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L’empresa pública d’aigua de Girona, Salt i Sarrià, ja en ple funcionament

L’empresa pública d’aigua de Girona, Salt i Sarrià, ja en ple funcionament

Cicle de l’Aigua del Ter SA, la nova empresa supramunicipal d’aigua potable de Girona, Salt i Sarrià de Ter, va entrar en funcionament a finals del passat mes de desembre. Després d’unes setmanes de traspàs de les funcions i d’enllestir tots els tràmits, CATSA ja està en ple funcionament amb el servei dels tres municipis.

La valoració dels tres ajuntaments, de moment, és positiva pel que fa al servei de la nova empresa. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, reconeix que tot funciona “amb normalitat” i que en els pròxims dies es comunicarà a la població com es resol la facturació amb aquesta nova companyia.

L’Ajuntament de Girona va aprovar dilluns el decret de cessament efectiu de la prestació de l'abastament i distribució d'aigua potable a Salt i Sarrià. El consistori gironí va assumir el servei dels tres municipis durant un període provisional, que va comprendre entre finals del mes d’octubre i l’entrada de CATSA el mes passat.

El procés de municipalització del servei d’aigua potable de Girona, Salt i Sarrià de Ter es pot donar per completat tot i que encara hi queden alguns aspectes a resoldre. El PSC apunta, per exemple, que l’empresa no té identitat ni web corporativa.