Sarrià de Ter desestima les al·legacions d’Hinojosa sobre la modificació de l’ordenança d’olors

L’Ajuntament de Sarrià de Ter va aprovar ahir de manera definitiva la modificació de l’ordenança municipal d’olors després d’uns mesos amb l’aprovació provisional. Ho va fer amb el vot unànime de tots els regidors, desestimant les al·legacions que va presentar Hinojosa per intentar frenar la validació.

De fet, amb l’aprovació inicial l’ordenança es va posar a exposició pública i va comptar només amb el recurs de l’empresa paperera. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, explica el procés i anuncia la desestimació de les al·legacions presentades.

Hinojosa ja va recórrer les modificacions al contenciós-administratiu fa uns mesos, fet que argumenten per presentar el recurs, i també creuen que l’ordenança d’olors és contrària a les competències administratives. El regidor del PSC, Quim Rodríguez, desmenteix aquesta afirmació i recorda que, per llei, l’Ajuntament té una “intervenció preceptiva” sobre contaminació d’olors, entre d’altres.

La resta de grups municipals, així com a l’aprovació provisional, també van donar suport a la desestimació del recurs presentat per l’empresa.