Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L’Ajuntament de Sarrià de Ter revisarà el pla d’emergència per inundacions municipal

L’Ajuntament de Sarrià de Ter revisarà el pla d’emergència per inundacions municipal

L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sarrià de Ter revisarà el pla d’emergència per inundacions del municipi, que està caducat. El nou govern de Sarrià reconeix que cal revisar el pla per tal de tenir un protocol a seguir a nivell municipal en cas d’inundacions i l’últim es va redactar el 2007.

Segons un estudi de TV3 del passat mes de juliol, set de cada deu ajuntaments de Catalunya compten amb el pla d’emergència per inundacions caducat. El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Quim Rodríguez, reconeix que es revisarà aquest pla per tal de tenir-lo vigent i en regla.

Així i tot, Rodríguez també demana que hi hagi un pla d’actuació conjunt i no només municipal, ja que la situació del riu Onyar o el riu Ter a Girona afecta les poblacions de l’entorn, com és el cas de Sarrià. Són declaracions del regidor del PSC durant una entrevista a Ràdio Sarrià.

Rodríguez afegeix que, en el cas de Sarrià, les crescudes del Ter no són habituals i, fins i tot, durant el temporal Glòria no hi va haver afectacions directes més enllà del pont.

La redacció d’un pla d’emergència per inundacions és obligatòria per a tots els ajuntaments del país.