Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
S’ajorna el segon cap de setmana de la prova pilot de recollida de poda amb contenidors a Sarrià

S’ajorna el segon cap de setmana de la prova pilot de recollida de poda amb contenidors a Sarrià

L’Ajuntament de Sarrià de Ter va tirar endavant una prova pilot de col·locació de contenidors de poda a diversos indrets del municipi. El primer cap de setmana de la prova ja es va completar, però el segon es va haver d’ajornar per les pluges de la setmana passada.

La primera valoració de la prova pilot va ser positiva per part de l’Ajuntament, qui considera que el funcionament va ser “interessant”. El regidor de Medi Ambient del consistori de Sarrià de Ter, Quim Rodríguez, explica que la prova permet veure quins indrets del poble compten amb un major volum de poda.

El segon cap de setmana de la prova, després de l’ajornament, es durà a terme els dies 16 i 17 de desembre. Quim Rodríguez afegeix que, tot i alguna modificació del servei consensuada amb l’empresa encarregada de la recollida dels contenidors, la prova pilot funciona de manera correcta.

Els contenidors estaran situats al carrer Guilana, a la carretera de Sarrià de Dalt amb el carrer Sant Ferriol, al carrer Agustí Riera i Pau i al carrer Josep Pallach.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter