Cremen i llencen el passallibres de la Font de Can Nadal creat pels alumnes de l’Institut

La Font de Can Nadal de Sarrià de Ter es va despertar divendres passat amb destrosses produïdes durant la nit de dijous. L’Ajuntament de Sarrià de Ter va emetre una publicació a les xarxes socials denunciant els fets que, entre d’altres, va ser la crema i el llançament del passallibres creat pels alumnes de l’institut del poble.

L’espai s’havia inaugurat fa poc més d’una setmana, amb la millora de la plaça duta a terme pels alumnes del centre educatiu de Sarrià de Ter. Aquestes accions estaven emmarcaden el projecte conjunt entre l’Institut i l’Ajuntament del poble sota el nom “Millorem l’entorn”, que té com a objectiu adequar diversos espais del municipi i involucrar l’alumnat en el dia a dia de Sarrià.

La primera valoració era molt positiva i, de fet, es va celebrar un acte d’inauguració del nou espai de la plaça de Francesc Alzina, més coneguda com la plaça de Can Nadal. Hi van ser-hi presents el director de l’Institut, Albert Bayot, així com el regidor del PSC Quim Rodríguez o el nou alcalde de Sarrià, Isaac Ramió, entre d’altres.

Des de l’Ajuntament i també des de l’institut lamenten els fets de la nit de dijous, que defineixen com a “actes incívics intolerables” i demanen respecte per l’entorn del poble i per les tasques fetes pels veïns de Sarrià. La Policia Local de Sarrià de Ter investiga els fets.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter