Es crea la campanya de publicitat gratuïta a ràdio Sarrià per incentivar el comerç del poble

L’Ajuntament de Sarrià Ter a través de l’Àrea de Promoció Econòmica oferiran de forma gratuïta campanyes de publicitat a l’emissora municipal. Es tracta d’una iniciativa adreçada al comerç local, autònoms i empreses de Sarrià de Ter per tal d’ajudar l’economia local i fer front als efectes de la crisi del coronavirus.

Aquesta proposta, segueix amb la línia que l’Ajuntament de Sarrià de Ter ha anat desenvolupant des de l’inici de l’estat d’alarma; un paquet de mesures que al mateix temps posen en valor l’ús de les diferents eines municipals com per exemple la ràdio municipal. El paquet publicitari que s’ofereix inclou la producció d’una falca de publicitat de 30 segons i la seva emissió en un mínim de 60 passis durant el període d’un mes. El regidor de comunicació del consistori, Josep Maria Santiago, ha apuntat que d’aquesta manera es vol donar un reforç al comerç del municipi, Santiago ha afegit també que segons les fases de la desescalada i la obertura dels establiments, la data d'emissió de les falques podrà ser flexible.

La producció inclou el guió publicitari, la gravació i la postproducció de cada campanya i tot plegat s’ofereix de forma gratuïta als anunciants. Tots els comerços interessats en participar en aquesta iniciativa ho poden sol·licitar enviant un correu electrònic a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i se’ls hi donarà tota la informació per començar amb la campanya publicitària.