Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
La fàbrica de paper de Sarrià de Ter mostra en un vídeo els detalls sobre el funcionament de la màquina paperera

La fàbrica de paper de Sarrià de Ter mostra en un vídeo els detalls sobre el funcionament de la màquina paperera

Aquest equip és la peça central de la planta amb el qual es fabrica el paper 100% reciclat que s'utilitza per produir envasos sostenibles, destinats al sector de l'alimentació i de productes de primera necessitat.

El contramestre de la planta i veí de Sarrià de Ter, Albert Riera, és l'encarregat d'explicar com funciona la màquina de paper. Aquest vídeo l'ha llançat Hinojosa Paper Sarrià en el seu canal de Telegram, des d'on es mostra virtualment la fàbrica i el treball de les persones que fan possible la producció de paper seguint un cicle sostenible.

Albert Riera explica en l'enregistrament els detalls i les curiositats del procés i el funcionament de la màquina de paper, com ara que mesura 100 metres de longitud o que en un sol dia produeix de mitjana 324 tones de paper. La màquina, que està completament automatitzada, pot crear paper reciclat de diferents qualitats.

 

Foto: Hinojosa Paper Sarrià.