Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Ràdio Sarrià tornarà a ser municipal a partir del mes de gener

Ràdio Sarrià tornarà a ser municipal a partir del mes de gener

L’Ajuntament de Sarrià de Ter tornarà a ser el gestor directe de Ràdio Sarrià des de l’1 de gener. L’equip de govern del PAS i el PSC no inclou en el pressupost del 2024 cap partida destinada al manteniment de la gestió privatitzada de l’emissora municipal, format que es va introduir el 2019 i s’ha allargat durant quatre anys.

La previsió del consistori és crear una plaça de tècnic de comunicació municipal, que serà l’encarregat de coordinar la ràdio i fer-ne la cobertura informativa. Així i tot, el responsable arribarà a partir de març-abril i, fins llavors, l’emissora quedarà sense informatius. Ho explica la regidora de Comunicació de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Estela López.

El conveni amb Montcau Produccions, l’empresa gestora de la ràdio fins el moment, es va acabar el març però els partits van acordar prorrogar-lo fins a després de les eleccions. Estela López afegeix que ja no es podia allargar més, també per la situació econòmica de l’Ajuntament, i el servei s’acabarà el 31 de desembre.

La municipalització de la ràdio també significa el retorn d’Ona Sarrià a la gestió i producció de continguts. Són declaracions d’Estela López.

La intenció de l’equip de govern és que el nou tècnic de comunicació també sigui l’encarregat de la comunicació corporativa, a banda de la coordinació de Ràdio Sarrià.