Albert Bayot, director de l’Institut de Sarrià de Ter durant quatre anys més

Albert Bayot va ser nomenat de nou director de l’Institut de Sarrià de Ter per quatre anys més, després de liderar el projecte educatiu del centre des de la seva creació. L’institut ha crescut a nivell d’alumnes i també d’infraestructures, ampliant els barracons per acollir tots els cursos d’ESO i alguns de batxillerat.

Des de l’Ajuntament de Sarrià consideren que la feina feta per l’equip directiu durant aquests cursos és molt positiva i, per aquest motiu, mantenen Bayot per consolidar el seu projecte. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, ho explica durant una entrevista a Ràdio Sarrià.

L’Institut de Sarrià de Ter va néixer el curs 2019/20 i va tenir un començament molt difícil per l’esclat de la pandèmia. Narcís Fajula posa en valor la feina feta durant aquests anys del centre educatiu de Sarrià i considera que ja s’ha convertit en un puntal del municipi més enllà de l’àmbit purament escolar.

La intenció futura és que es pugui convertir en un institut d’obra, ja que els barracons són temporals, però encara no hi ha previsió ni terminis acordats.