Sarrià de Ter enceta la segona edició del Sarrià No Bullying

La campanya “Sarrià No Bullying” va encetar ahir la seva segona edició a Sarrià de Ter amb una sèrie d’activitats de diferents àmbits al llarg de la setmana. Aquest any es centra en la rellevància del bullying a les famílies i per fer visible el patiment de les víctimes i de la gent que les envolta.

L’èxit de la primera edició, que va treballar el bullying amb l’escola Montserrat, va empènyer l’organització a preparar una segona entrega. La directora del centre cívic La Cooperativa de Sarrià de Ter, Presen Serrano, presenta el Sarrià No Bullying d’aquest any i explica que es centra en la repercussió de l’assetjament a les famílies.

A banda de penjar cartells pels carrers del poble, també s’han preparat quatre esquetxos amb pares, mares i professors de l’Institut per visibilitzar i conscienciar sobre el bullying. Presen Serrano afegeix que els vídeos també compten amb consells dels Mossos d’Esquadra i destaca la participació dels comerciants de Sarrià a la campanya d’enguany.

Els esquetxos es penjaran a les xarxes socials i des de l’organització demanen a la ciutadania que s’impliqui i doni la seva opinió sobre la campanya i sobre l’assetjament, per així entre tots frenar-lo dins i fora dels centres educatius. Són declaracions de Presen Serrano.

Els actes van començar ahir dilluns i s’aniran allargant fins el diumenge 12, amb penjada de cartells i la publicació diària d’un vídeo.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter