Comença el curs escolar amb normalitat a Sarrià de Ter

Els centres educatius d’arreu del país han encetat avui el curs escolar 2023/24, per segon any consecutiu a la primera setmana de setembre. En general, destaca la caiguda de matriculació d’alumnes, amb la xifra més baixa des del 2006 degut al descens de natalitat dels últims anys, i també noves reivindicacions sindicals dels docents, amb una vaga convocada.

Pel que fa a Sarrià de Ter, l’inici de curs s’ha viscut a dos centres: l’Escola Montserrat i l’Institut. El regidor d’Educació i Medi Ambient de l’Ajuntament del poble, Quim Rodríguez, explica que el començament ha estat “amb normalitat” en ambdós centres i destaca la preparació dels docents des de fa setmanes.

No s’ha registrat cap problema ni incidència destacable durant aquest matí de dimecres als dos centres educatius. Quim Rodríguez reconeix que ha anat tot “molt bé” i afegeix que l’Escola Bressol Municipal Confetti encetarà el curs escolar demà dijous, mentre els cursos de Batxillerat i Formació Professional ho faran la setmana vinent.

A banda, l’Institut de Sarrià manté la prohibició dels mòbils després de l’èxit del curs passat. El director del centre, Albert Bayot, assegura que continuen amb la política de “mòbils zero” aquest curs, de la qual fan una molt bona valoració.

 

Imatge: Escola Montserrat