Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Sarrià de Ter, per sota de la mitjana nacional, provincial i comarcal de delictes

Sarrià de Ter, per sota de la mitjana nacional, provincial i comarcal de delictes

Sarrià de Ter va celebrar aquesta setmana la junta de seguretat local per repassar els fets delictius del municipi i fer balanç de l’àmbit de la seguretat dels últims mesos. Els resultats i les conclusions són “molt positives” tant pels cossos policials i d’emergències com per l’Ajuntament de Sarrià.

Es registren 45 delictes per cada 1000 habitants a Sarrià, mentre al Gironès la mitjana és de 68, a la demarcació de Girona 71 i al conjunt de Catalunya, 73. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, repassa les dades i creu que és un motiu d’orgull estar per sota de totes aquestes mitjanes en delictes.

Seguint en aquesta línia, l’alcalde agraeix als cossos de seguretat i d’emergències la feina feta a Sarrià. Així i tot, també demana precaució a la gent a l’hora d’anar pel carrer perquè, per molt que els índexs siguin més baixos, els fets delictius poden seguir succeint. Són declaracions de Narcís Fajula.

Fajula també explica que la junta local de seguretat va comptar per primer cop amb representació dels Bombers, per repassar també les seves actuacions a Sarrià.

 

A inicis del 2022 es va registrar una disminució dels fets delictius a Sarrià de Ter del 26% respecte el 2019.

 

Imatge: Policia Local de Sarrià de Ter