A presó un home per conduir begut, drogat, sense carnet, sense ITV i transportant 35 kg de marihuana a Sant Julià

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns el conductor d’un vehicle en un control preventiu a l’AP-7, a l’alçada de Sant Julià de Ramis. L’home va donar positiu en el test d’alcoholèmia i drogues, conduïa sense carnet i amb la ITV d’un altre cotxe, i transportava trenta-cinc quilograms de marihuana.

L’individu, de trenta-quatre anys, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i dos contra la seguretat viària i, a més, se’l va denunciar administrativament per no tenir la ITV en vigor. El detingut compta amb antecedents i el jutjat d’instrucció en funcions de Girona en va decretar l’ingrés a presó dimarts.

El control preventiu estava muntat a la sortida 6 de l’autopista, al quilòmetre 55, i els Mossos van aturar el vehicle del detingut després de percebre una forta olor de marihuana. Els agents van registrar el cotxe, que només ocupava el conductor, i van trobar cinc bosses d’escombraries plenes de plantes de marihuana.

A més, els Mossos també van notar en el detingut símptomes evidents d’estar sota els efectes de les drogues i l’alcohol. Va donar 0,79 mg/l de sang a la prova d’alcohol i positiu en THC i cocaïna en el test de drogues.

I, per acabar, van descobrir analitzant la documentació que l’home no comptava amb el permís de conducció i que, de fet, no l’havia obtingut mai. L’individu també s’enfronta a un possible delicte de falsedat documental per circular amb l’adhesiu autèntic de la ITV d’un altre cotxe.

 

Imatge: Mossos d'Esquadra