El nou equip de govern de Sarrià vol reestructurar la policia municipal

Poble Actiu Sarrià de Ter, des de l’oposició, ha estat molt crítica durant els últims quatre anys amb la gestió de la policia municipal i les partides del pressupost assignades a la seguretat. Ara, un cop forma l’equip de govern amb el PSC, vol canviar aquesta gestió i reestructurar el cos de policia local de Sarrià.

De fet, consideren que la policia municipal, a dia d’avui, no compta amb una estructura ferma i cal revertir-ho perquè funcioni de forma correcta. L’alcalde de Sarrià de Ter, Isaac Ramió, explica a una entrevista a Ràdio Sarrià que, a més, el cos està “sota mínims” pel que fa al nombre d’agents i és una de les prioritats del nou govern.

Els vots en contra del PAS als últims pressupostos de l’equip de govern de l’Ajuntament de Sarrià han estat, en part, per l’augment de la partida destinada a seguretat. Edgar Castellanos, actual primer tinent d’alcaldia de Sarrià de Ter, criticava durant l’aprovació dels comptes de l’any passat que es destinés “el doble en seguretat que en acció social”.

Junts per Sarrià també va incloure en el seu programa electoral una remodelació de la policia municipal, per tal de garantir una major i millor seguretat a la ciutadania.

 

Imatge: Policia Local de Sarrià de Ter