La Policia Local de Sarrià troba marcadors a la porta d’un habitatge de la Plaça Vil·la romana

La Policia Local de Sarrià de Ter va reconèixer ahir dijous al migdia unes marques a la porta d’un habitatge de la Plaça Vil·la Romana del poble que, un cop investigades, apunten a una possible ocupació. Van precintar a la porta per foragitar els futurs ocupadors i evitar així que persones alienes al propietari, qui ha estat informat d’aquesta acció per part dels agents, poguessin entrar al pis.

Els marcadors d’aquest estil s’acostumen a realitzar per comprovar que l’habitatge estigui buit i, un cop feta aquesta comprovació, entrar-hi per ocupar-lo o per robar. En aquest cas, la policia apunta a la primera opció ja que la zona i el mateix bloc de pisos d’aquest habitatge ja ha viscut episodis similars d’ocupacions.

Per aquest motiu, des de la Policia Local aconsellen a la població no deixar portals oberts i no obrir a desconeguts per evitar possibles ocupacions i robatoris. A banda, el cos també anuncia la caiguda d’una gran branca d’un arbre al carrer Isidre Molar, al costat de la zona de jocs infantils, amb danys lleus a una teulada durant la tarda d’ahir.

 

Imatge: Policia Local de Sarrià de Ter