Detinguda una persona per robatori amb força a la botiga Maxi Sarrià

La Policia Local de Sarrià de Ter i els Mossos d’Esquadra van detenir el matí d’ahir diumenge una persona per haver entrat amb força i haver robat a l’establiment de Maxi Sarrià, situat a l’Avinguda de França. L’individu detingut, de 31 anys i amb domicili desconegut, compta amb antecedents policials i està ara a disposició judicial.

La persona va entrar forçant una porta a l’establiment, ja que aquest estava tancat al públic, però va ser descobert per un treballador del local que estava duent a terme feines de manteniment al voltant de dos quarts d’onze del matí. Quan aquest va veure el desconegut, va trucar la policia local de Sarrià i l’individu, tot i fugir corrents, va ser enxampat a l’entorn de la botiga.

La ràpida intervenció de la policia local i gràcies a la descripció facilitada pel treballador de l’establiment, també amb el recolzament dels Mossos d’Esquadra, va permetre detenir la persona. Es va procedir a escorcollar-la i se li va requisar un objecte robat de l’interior de Maxi Sarrià.

 

Imatge: Maxi Sarrià