Setmana i pont convulsos a nivell policial a Sarrià de Ter

Sarrià de Ter va passar la setmana passada el pont de la Puríssima amb relativa tranquil·litat pel que fa a mobilitat, però amb activitat de caire policial. El cos de policia municipal va haver d’intervenir en diverses situacions, de les quals la majoria van acabar sense lamentar danys materials ni personals.

Diumenge passat, dia 3 de desembre, es va registrar un accident de trànsit en cadena que no va provocar ferits, però sí retenció de la circulació. El mateix dia la policia va rebre una trucada sobre una presumpta agressió d’un pare al seu fill menor d’edat, que va acabar amb un estat d’angoixa i anant amb diligències policials al CAP.

Dimarts, 5 de desembre, dues noies van requerir presència policial a l’avinguda de França perquè deien que un home els estava seguint des de la rotonda Josep Trueta. L’home, conegut per la policia local i amb episodis anteriors similars segons els veïns, va acabar marxant després de l’arribada dels agents.

Dijous, 7 de desembre, dos agents de la policia local van detectar abocaments il·legals en zones no autoritzades i es busca una possible relació entre ells, tot i no conèixer l’infractor. L’endemà, 8 de desembre, es va manipular el quadre de llum de la pista poliesportiva del Pla dels Vinyers però els agents no van localitzar la persona causant de la manipulació.

Dissabte, 9 de desembre, els agents van intervenir a l’avinguda de França per la presència de senglars a la via, resolta sense problemes. A banda, la mateixa nit la policia va apropar-se a la terrassa d’un bar del poble després d’una trucada avisant de consum de marihuana, però no es va arribar a comprovar en cap moment.

La matinada de dissabte a diumenge la policia va assistir a un cas d’un individu en estat d’embriaguesa que no respectava el descans veïnal. I, per acabar, durant la tarda d’ahir diumenge es va identificar una sèrie de persones descarregant mercaderia sospitosa, però presumptament estava tota acreditada i era legal.

A banda, durant el primer cap de setmana també es va registrar un robatori a un establiment comercial del poble.

 

Imatge: Policia Local de Sarrià de Ter