El Consell Comarcal del Gironès aprova un pressupost de gairebé 27,5 MEUR pel 2023

El Consell Comarcal del Gironès va aprovar aquesta setmana per ple el pressupost de l’exercici del 2023 destinat als vint-i-set municipis de la comarca. El document inclou un total que frega els 27,5 milions d’euros en partides, augmentant en un 9% el pressupost d’aquest 2022.

El creixement respecte el pressupost actual es deu, en gran part, a l’augment de les ajudes provinents de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona. Ho explica el president del Consell Comarcal del Gironès, Quim Roca, en declaracions a Televisió de Girona.

Els comptes del 2023 preveuen la creació de l’oficina de transició energètica i el projecte del centre d’acollida d’animals. Quim Roca posa èmfasi en l’aspecte energètic del consell comarcal i anuncia un increment de la partida d’energia elèctrica, també destinada a la instal·lació de comunitats energètiques.

El pressupost de l’ens supramunicipal preveu també millorar el servei de recollida porta a porta implantat als municipis d’arreu de la comarca durant aquest 2022.

 

Imatge: CC Gironès