La nova T-16 permet viatjar a Sarrià de Ter de forma gratuïta als menors de 17 anys

L’Autoritat Territorial de Mobilitat de Girona va posar en funcionament dilluns la nova targeta T-16, destinada als menors de 17 anys. Sarrià de Ter és un dels municipis a on i des d’on poden viatjar els beneficiaris de la targeta de forma gratuïta, així com a dotze localitats més de la seva àrea de residència. 

La nova T-16 és una ampliació de la T-12, que era vàlida per als menors de 13 anys, mentre a partir del 17 d’abril entrarà en funcionament la T-Jove, amb descomptes del 50% per als menors de 30 anys. La T-16 és personal, gratuïta, s’haurà de validar a cada viatge i permet als usuaris fer trajectes de forma il·limitada dintre la seva zona tarifària.

La zona de Sarrià inclou també Aiguaviva, Bescanó, Fornells, Girona, Llambilles, Quart, Riudellots, Salt, Sant Gregori, Sant Julià de Ramis, Vilablareix i Viladasens. Es tracta de la zona 1, mentre que arreu de les comarques gironines hi ha fins a set zones més on es podrà utilitzar la targeta.

Els interessats en obtenir la T-16 poden sol·licitar-la als centres d’atenció al client de l’Autoritat Territorial de Mobilitat, a punta habilitats o a través del web www.territori.gencat.cat/t16. A més, la targeta s’haurà de renovar cada any, un cop s’hagin passat 12 mesos des de la primera validació.

 

Imatge: TEISA