L’Ajuntament de Sarrià de Ter i el Ministeri del govern espanyol signen el conveni de col·laboració de l’Agenda Urbana

La màxima representant del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana del govern espanyol, la ministra Raquel Sánchez, i el màxim representant de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, van signar ahir el conveni de col·laboració de l’Agenda Urbana del municipi. La intenció del projecte és teixir les línies del Sarrià del futur, amb l’any 2030 com a horitzó.

El ple de l’Ajuntament de Sarrià va aprovar el passat mes d’agost el procés de l’Agenda Urbana, dut a terme des dels serveis tècnics del consistori. L’alcalde, Narcís Fajula, creu que es tracta d’un punt d’inflexió pel que fa a la realitat de Sarrià com a municipi i l’Agenda Urbana hi té una importància clau.

El Ministeri va escollir la candidatura de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, així com la de cent vint municipis més d’arreu de l’estat espanyol. Així i tot, alguns consistoris no han pogut completar el procés i han hagut de renunciar al seu projecte d’Agenda Urbana, però no és el cas de Sarrià. Són declaracions de Narcís Fajula.

La tècnica de Desenvolupament Local i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sarrià i una de les màxims responsables de l’Agenda Urbana al poble, Esther Ferrero, explicava fa unes setmanes els processos participatius que ha tingut en compte l’opinió de la ciutadania sarrianenca.

Tots els regidors de l’Ajuntament van votar a favor de l’Agenda Urbana de Sarrià de Ter, així que es va aprovar per unanimitat i amb el suport de tots els grups polítics.

 

Imatge: Narcís Fajula