Neix la Comerçiada, la diada del comerç local, amb més de mig miler de negocis

Onze associacions de comerciants de comarques gironines i la FOEG, la Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona, s’han ajuntat per impulsar la Comerçiada, la diada del comerç local. Es tracta d’una campanya que neix amb l’objectiu de ressaltar els valors i la importància social i econòmica dels negocis locals.

L’associació de comerciants de Sarrià de Ter és una de les entitats impulsores de la Comerçiada. L’alcalde del poble, Isaac Ramió, explica que la campanya es celebrarà aquest cap de setmana amb diferents iniciatives dels comerços per tal de fomentar la compra als negocis de proximitat i dels productes de km0.

Entre d’altres, s’ha organitzat diferents mostres dels comerços de Sarrià de Ter a banda de sortejos, degustacions o ofertes i promocions. També hi haurà demostracions en directe, activitats per a tota la família i tallers creatius perquè la gent hi participi. Són declaracions d’Isaac Ramió.

La Comerçiada es celebrarà aquest cap de setmana, el divendres 17 i dissabte 18. A banda de Sarrià de Ter, també hi participen Celrà, Girona, La Bisbal, Olot, Palafrugell, Palamós, Roses, Salt, Sant Antoni de Calonge i Sant Feliu de Guíxols.

 

Imatge: Associació de Comerciants de Sarrià de Ter