Sarrià de Ter prepara una fira de Nadal amb l’Associació de Comerciants

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sarrià de Ter i l’Associació de Comerciants del poble estan engegant una fira de Nadal a Sarrià de cares a aquest desembre. Es preveu treure els negocis al carrer amb activitats, productes i un ambient nadalenc.

L’objectiu d’ambdues parts és ubicar la fira al carrer Major, a Sarrià de Baix. La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Mònica Aymerich, explica durant una entrevista a l’Àmbit municipal de Ràdio Sarrià que els comerciants es mostren amb ganes de tirar endavant una fira d’aquestes característiques.

Aymerich afegeix que la majoria d’activitats i iniciatives es traslladen a Sarrià de Dalt, en gran part, per l’augment de població i habitatges viscut en els últims anys. Així i tot, la regidora considera que no cal oblidar el barri de Sarrià de Baix i per aquest motiu volen celebrar la fira de Nadal al carrer Major.

Els negocis locals de Sarrià ja preparen una campanya aquest cap de setmana, la Comerçiada, per fomentar el comerç de proximitat.