L’Associació de Comerciants de Sarrià de Ter presenta les activitats de la Fira de Nadal

L’Associació de Comerciants de Sarrià de Ter i l’àrea de Promoció econòmica de l’Ajuntament van tirar endavant de forma conjunta l’organització de la primera Fira de Nadal del poble. Serà el diumenge 10 de desembre, aquesta mateixa setmana, al carrer Major de Sarrià durant tot el dia.

La iniciativa va néixer de l’agrupació de comerciants i, després de reunir-se amb l’Ajuntament de Sarrià de Ter, es va decidir preparar la fira. L’alcalde de Sarrià, Isaac Ramió, explica que aquesta idea es va començar a tractar el mes de juliol per fomentar els negocis i els productes de proximitat.

La fira comptarà amb parades de tot tipus, tallers, jocs gegants, grup estable de gralles i timbals, contacontes, actuacions musicals dels alumnes de Sarriart i servei de barra, entre altres sorpreses. Isaac Ramió es mostra molt il·lusionat per a la celebració d’aquesta fira i convida els ciutadans de Sarrià a assistir-hi.

Algunes activitats, com el servei de bar, els tallers, les parades o el jocs gegants, estaran disponibles durant tot el dia. D’altres, en canvi, tindran una limitació horària.

 

Imatge: Associació de Comerciants de Sarrià de Ter