El Girona A Cappella Festival portarà onze formacions vocals d’arreu del món pel Girona Temps de Flors

Els caps de cartell d’aquesta edició són les nord-americans Six Appeal, que visiten l’Estat espanyol per primer cop. El seu concert es farà el dissabte 11 de maig, a les 20.30 h, a l’Auditori de Girona. El mateix dia al matí, de 10 a 12 h, els components del grup faran un taller de veu i cant a cappella a l’Espai Marfà. Una actuació de les austríaques Beat Poetry Club, a les 18 h, a la plaça de la Independència, completarà la programació del primer dia del festival.

 

Els francesos Berywam –que tancaran el festival el diumenge 19 de maig a les 18 h a la plaça de la Independència-, els britànics Vadé, els mallorquins Supervoices o els catalans In Crescendo, que actuaran al festival al costat de les propostes catalanes de Yes The Music!, Maimons, 4GAMI, Cromâtics i Beat Voices.

 

Per l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas “El Girona A Cappella és un festival únic, genuí i emotiu, que combina valors emergents de casa nostra amb talents internacionals del gènere i aquest és un dels seus principals atributs”, ha destacat l’alcaldessa.