Girona suspèn els concerts de la Copa

S'anul·len els concerts i les barraques de la Copa per motius de seguretat i tampoc no es faran els correfocs, la tronada de Festa Major ni els castells de vigília. L’Ajuntament de Girona però mantindrà el gruix de la programació d’activitats de les Fires de Sant Narcís d’enguany. Tot i això, per motius de seguretat se suspendran els concerts i les barraques de la Copa i tampoc no es faran els dos correfocs previstos (el del dissabte 26 d’octubre, amb els Diables de l’Onyar, i el del dissabte 2 de novembre, amb els Trons de l’Onyar i el Petit Drac Major), la tronada de la Festa Major dels Quatre Rius (prevista per al dissabte 26 d’octubre a les 12 h) ni els castells de vigília (també previstos per al dissabte 26 d’octubre a les 18 h).

A més, els concerts de la Copeta es traslladaran a l’envelat de la plaça de Miquel de Palol. Es tracta de les actuacions musicals de Reggae per Xics (26 d’octubre a les 12 h), Ramonets (1 de novembre a les 12 h) i Xiula (2 de novembre a les 12 h).

“Són uns moments excepcionals i hem hagut de prendre una decisió excepcional que no ens agrada, però que la prenem per responsabilitat i sentit comú atenent l’informe de la Policia Municipal que desaconsella la celebració dels concerts de la Copa per les aglomeracions de gent que s’hi produeixen”, ha subratllat l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.

L’alcaldessa ha afegit que s’està estudiant la possibilitat de traslladar la majoria dels concerts previstos a la Copa a una data propera de manera que els joves puguin tenir també la seva festa major encara que sigui fora de Sant Narcís. També s’està parlant amb les entitats perquè aquesta suspensió no els suposi cap perjudici econòmic.

Foto: Ajuntament de Girona